Diensten

Webwinkels laten maken

Wij leveren nette en professionele webwinkels voor een voordelige prijs. Onze webwinkels zijn overzichtelijk voor uw klanten en gemakkelijk in het gebruik. Onze admin paneel is zo ontworpen dat ook mensen met weinig computerkennis en ervaring gemakkelijk hun eigen webwinkel kunnen beheren. Wilt u precies weten welke functies u krijgt wanneer u door ons een webwinkel laat maken? Kijk dan even bij webwinkel functies .

Webwinkels laten ontwerpen

U kunt bij ons indien u dit wilt ook een webwinkel ontwerp op maat laten maken. U webwinkel ontwerp sluit aan bij uw huisstijl waardoor u uw bedrijf op een professionele manier kan presenteren op het internet. De kosten voor het maken van een basis webwinkel html template van 6 pagina’s (Photoshop & Responsive HTML5) bedragen €500,- ex btw.

Webwinkel hosting

Domeinnamen

.com

.nl

.eu

Domeinnamen kosten €15,- ex btw per jaar inclusief het opzetten van uw e-mailadressen.

Basis hosting pakket

Ons basis hosting pakket kost €60,- ex btw per jaar. U krijgt hiervoor:

5GB verbruik per maand

5GB schijfruimte

Ongelimiteerd e-mailadressen

Basis plus hosting pakket

Ons basis plus hosting pakket kost €90,- ex btw per jaar. U krijgt hiervoor:

8GB verbruik per maand

8GB schijfruimte

Ongelimiteerd e-mailadressen

Hosten bij een derde

U kunt uw webwinkel ook hosten bij een ander bedrijf. De kosten van het eenmalig installeren van uw webwinkel op de hosting server van een ander bedrijf bedragen bedragen €50,- ex btw.

Indien wij uw hosting server (extern) moeten configureren of in contact moeten treden met uw hosting maatschappij bedragen de kosten hiervoor €40,- ex btw per uur.

Extra diensten

Naast het maken van webwinkels leveren wij ook extra diensten. Wij helpen u bijvoorbeeld graag bij het online promoten van uw webwinkel en het krijgen van ook hoge google ranking. Ook helpen wij u bij het schrijven van nette commerciële teksten voor uw webwinkel. Ons uurtarief voor deze extra diensten is €35,00 ex btw.

Daarnaast helpen wij u ook bij het uploaden van producten en toevoegen of wijzigen van productinformatie. Het uurtarief hiervoor is €20,00 ex btw. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem dan even contact met ons op!