Webshop laten maken

Webshop laten maken? Welkom op de website van de Woocommerce specialisten in Vlaanderen. Wilt u graag een Woocommerce webshop laten maken voor uw bedrijf? Dat kan bij ons al vanaf €1250,00 ex BTW. Voor dat bedrag krijgt u een professionele Woocommerce webwinkel die aan alle moderne e-commerce eisen voldoet.

Woocommerce webshop laten maken

Als bedrijf laten wij u na de bouw van uw webwinkel ook niet in de steek. Wij blijven u begeleiden bij het onderhoud, de promotie en de zoekmachine optimalisatie van uw webwinkel. Samen met u, zorgen wij ervoor dat u webshop een succes word!

Webshop zelf beheren

Wij bouwen aan de hand van uw wensen en specificaties een Woocommerce webshop voor u met het Woocommerce Community Edition software pakket. De klant kan zijn webshop zelf beheren, pagina’s bijmaken, foto’s opladen,  producten toevoegen … Hierbij een overzicht van de functies en de diensten die zijn inbegrepen in de aanschaf van een Woocommerce  basis pakket.

Woocommerce Functies
Category management
Product management
Klanten management
Tekst paginas
SEO informatie per pagina
Dynamische sitemap
Contact pagina met antwoordformulier

Contacteer ons

Wilt u voordelig en goedkoop een mooie webwinkel laten maken? U kunt bij Seobureau een mooie webshop laten maken vanaf €1250,00. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van WordPress WooCommerce webwinkels. Bel voor meer info 0495/21 45 83, mail: info@seobureau.be of ga naar ons contactformulier.

U kunt kiezen uit meer dan 20 ontwerpen voor uw webwinkel en wij zorgen ervoor dat uw webwinkel binnen 30 werkdagen operationeel is. Voordeliger en gemakkelijker een webwinkel laten maken kan gewoon niet.75% van alle nieuwe websites op het internet worden met WordPress gemaakt omdat WordPress een vriendelijke webshop is. WordPress is zoekmachine vriendelijk, daarnaast is het beheer van de webwinkel eenvoudig, ook voor het leren omgaan met de webwinkel geven wij lering en support.

U kunt bij ons ook uw website laten maken voor € 850,- Euro Excl. Btw leest u meer hierover op onze pagina

Website laten maken vanaf € 850,- ex btw
Webshop laten ontwerpen vanaf € 1250,- ex btw

Schoenen webwinkel laten maken

Eenvoudige simpele webwinkel voor de verkoop van schoenen. Deze voorbeeld webshop laat zien dat u niet altijd een geavanceerde webwinkel hoeft te laten maken om succesvol te zijn met de verkoop van producten online. Overzichtelijk en een eenvoudige constructie zijn goed voor het hebben van commercieel succes.

Overzichtelijke webwinkel laten maken

Een leuke overzichtelijke webwinkel met scherpe product foto’s. Uitermate geschikt voor ondernemers die producten verkopen waar de klant de producten goed wilt bekijken.

Kleding webwinkel laten maken

Wilt u kleding boeken verkopen via internet? U kunt normale of kinderkleding verkopen via het internet

Een concept van Linkbuilding experts, Tag: picknicktafel