Website laten maken

Website laten maken? Naast het ontwikkelen van wesbhops en zoekmachine optimalisatie zijn wij ook Website Experts. Ons team is gespecialiseerd in WordPress, dit platform biedt ook de mogelijkheid informatieve en professionele websites te bouwen.

Website laten maken die scoort op internet?

Wilt u op korte termijn een goedkope en mooie website laten ontwerpen? U kunt bij ons al een mooie website laten maken voor uw bedrijf vanaf  € 850,00,-. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van WordPress websites.

U kunt kiezen uit meer dan 20 ontwerpen die passen / aansluiten bij het concept. Wij zorgen ervoor dat uw website binnen 7 werkdagen operationeel is. Goedkoper en gemakkelijker een website laten maken kon niet zo simpel! 75% van alle nieuwe websites op het internet worden met WordPress gemaakt omdat WordPress gewoon de beste kwaliteit heeft.

Stap 1.       Kies een ontwerp uit voor uw website op onze ontwerp

voorbeelden pagina.

Stap 2.       Selecteer de mogelijkheden en functionaliteiten voor uw website

Stap 3.       Bestel uw website

Stap 4:       Testen en website online

WordPress ontwerpen

Selecteer het ontwerp voor uw website op onze ontwerpen pagina.  Alle ontwerpen zijn responsive en waardoor de weergave automatisch wordt aangepast op de smartphone en tablet.

Prijzen (Website laten maken)

Wilt u graag een goedkope website laten maken? Op deze pagina vind u een overzicht van de prijzen die wij hanteren bij het ontwikkelen van websites. Indien u na het lezen van deze pagina nog vragen heeft kunt u altijd telefonisch of via de e-mail contact met ons opnemen.

Basis website pakket €850,- ex btw

Het basis website pakket is een complete professionele website geconfigureerd met een premium theme van Elegant Themes. De beste provider van professionele WordPress themes op het internet. De kostprijs voor het laten maken van een basis website bedraagd € 850,- . Hiervoor word er een ontwerp gemaakt van de Home pagina, 4 tekst pagina’s en de contact pagina.

Ons team bouwt elke website rond een door ons gepersonaliseerd CMS systeem. Dit is een systeem waarmee uzelf uw website kan aanpassen.Hierdoor is het nodig dat wij de webhosting van uw website verzorgen. Indien u reeds beschikt over een domeinnaam en/of webhosting (plaats op een server waar uw website op draait) kunnen we deze voor u laten verwijzen naar onze eigen servers. Hiervoor is het belangrijk dat we de gegevens van uw huidige provider of beheerder doorkrijgen. U blijft steeds eigenaar van uw bestaande domeinnaam. Als  u nog niet beschikt over een domeinnaam, kunnen we deze in uw naam registeren. De extra e-mail adressen (nieuwe of bestaande) worden door ons aangemaakt(mogelijk meerprijs, volgens behoefte).Indien u reeds beschikt over een eigen mailserver (een interne of externe server die verantwoordelijk is voor de verwerking van uw inkomend en uitgaand e-mailverkeer), is het belangrijk dat u ons de gegevens van de beheerder bezorgt. De beheerder kan ons dan de nodige instellingen bezorgen, zodat alle mail via uw mailserver gewoon blijft werken

 

Contacteer ons

Een website laten ontwerpen die scoort op internet? Neem contact op voor meer info en bel: 0495/21 45 83, mail info@seobureau.be of ga naar ons contactformulier.